Ora curenta: 24-05-2012, 10:40 PM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 7 voturi - 3.57 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jurnalul unui caine(cainele propiu)
08-02-2010, 11:31 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 08-02-2010 11:40 PM de Kaa.)
Jurnalul unui caine(cainele propiu)
M-am gandit ca ar fi amuzant sa scriem din imaginatie activitatea unui caine pentru o zi. In cazul celor care au caine pot scrie jurnalul propiului caine, in cazul celorlalti ... lasati imaginatia sa isi joace rolul.

Si mai amuzant ar fi sa ne punem in pielea propiilor animale, si sa povestim "ce ne place si ce nu ne place" din viata de zi cu zi...

Sa vedem:
6:30 - Sculat, ros picioare la "mami" si trezit toata casa cu maraituri.
7:00 - Alergat prin casa, in ciuda stapanilor.
7:30 - Enervat stapan care ma duce afara, prin energia debordanta de care dau dovada.
8:00 - Dardait de frig, si alergat prin zapada/noroi(ce apuc, doar sa ma murdaresc).
8:30 - Enervat stapan aproximativ 10 minute cand se grabeste si eu nu vreau sa intru in casa.
9:40 - Dupa multe alergaturi ale stapanului, latrat in scara blocului, trezit vecini. - se aude "tu-i dumicatii *** de caine, dar nu reusit inca sa imi dau seama ce inseamna".
10:00 - Facut frumoasa. Spalat labute, pieptanat....etc
10:30 - Inainte sa plece stapanul de acasa mai rod putin picioarele, sa nu uite ca are caine.
11:00 - Plictiseala - Dormit
12:00 - Schimbat loc de dormit
13:00 - Aduc profizii de mancare pe covorul din sufragerie, pe urma culcat iar.
14:00 - Ma uit la mancare pe urma ma culc iar.
---
---
---
---
---
---
18:00 - Mananc ce este pe covor, dar nu uit sa las ceva firimituri.
19:00 - Latrat cand baga stapanul cheia in usa, si ros picioarele cand intra.
20:00 - Enervez pe cine apuc.
21:00 - Vine timpul sa ies afara, asa ca mai alerg putin stapanul prin casa inainte sa ies.
21:10 - Luat sut in dos de la stapan inainte sa ies pe usa.
---
--
22:00 - Luat alt sut in dos cand intru pe usa.
Si pe urma somn la greu...

Am foarte multa treaba, nu prea mi-a stat gandul la activitatea cainelui, dar promit sa revin cu unul mai haios..Smile

Oldies, but goldies. 37 de melodii romanesti ce merita ascultate(playlist)
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Add Thank You Citati acest mesaj intr-un raspuns
09-02-2010, 09:45 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 09-02-2010 09:45 AM de AnimalPedia.ro.)
RE: Jurnalul unui caine(cainele propiu)
Am citit postul tau aseara, inainte sa adorm, dar fiind prea obosit (dupa o zi grea de munca la servici) nu am mai apucat sa raspund.
Interesant postul si foarte haios.
Postul acesta imi aduce aminte de posturile lui Bendeac (ii citesc destul de des blogul) de pe vremea cand facea asemenea posturi.

Numai bine!

Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului!
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator
06-04-2010, 11:23 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 07-06-2011 03:15 PM de Linduta2000.)
RE: Jurnalul unui caine(cainele propiu)
Cainii mei au zile incarcate...si zile mai putin incarcate,adica...descarcateBig Grin
-dimineata-dormim,roadem,latram,ne jucam
-dupa-amiaza-asteptam pe mami cu mancare,apoi la plimbare,apoi niste scurte sesiuni de dresaj,stapana adora acest lucru si ne invata diferite trucuri,iar noi lee facem cu bucurie(sezi,culcat,spin,hop,sus,taras,mort,etc),latram la malamutii vencini si fugarim copii cand nu observba mami,mai gustam din pantalonii lorBig Grin
-seara-a ddoua masa,alergam prin gradina,ne jucam si o pupam pe mami de noapte bunaBig Grin
-noaptea-dormit,latrat,ros,jucat,enervat vecinii,si malamutiiBig Grin caree sunt vecinii nostrii
Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Posteaza raspuns 

Saritura forum: