|
"My love"
|
|
|
|||
|
|||
|
"My love"
Eu sunt mandra ca am patru pisici: 2 femele si 2 masculi.
1. Femela, Rasa Birmaneza, varsta 10 ani. 2.Femela, Rasa Bombay, varsta 6 luni. 3. Mascul, Hibrid Rasa Mau Egiptean cu European, varsta 1 an si jumate. 4. Mascul, Rasa Cornish Rex, varsta 4 luni. De asemenea, mai am o femela din Rasa Lup Alsacian, in varsta de 10 ani, a participat pana la varsta de 7 ani in diverse activitati ale Jandarmeriei. Si fost jocheu, am avut placerea de a sta in compania unor exemplare de cai foarte frumoase. "Omul isi spune fiinta rationala, dar atunci cand face abuz de ce este in jurul lui, si se foloseste de proprii lui semeni si animale pentru propriile sale dorinte narcisiste si egoiste, se numeste "fiinta ipocrita si egoista." George Calin. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: "My love"
Fumos. Nu aveti si fotografii cu ele? Am vrea sa vedem si fotografii.
Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
22-01-2010, 11:48 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 22-01-2010 11:48 AM de Satanista666.)
|
|||
|
|||
|
Cu ceilalti doi, nu am poze, dar o sa le fac si am sa postez aici.
"Omul isi spune fiinta rationala, dar atunci cand face abuz de ce este in jurul lui, si se foloseste de proprii lui semeni si animale pentru propriile sale dorinte narcisiste si egoiste, se numeste "fiinta ipocrita si egoista." George Calin. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
say cheese!! ..
Parca i-ai pus la o sedinta foto.., sa-ti traiasca Oldies, but goldies. 37 de melodii romanesti ce merita ascultate(playlist) |
|||
|
22-01-2010, 11:04 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 22-01-2010 11:04 PM de Satanista666.)
|
|||
|
|||
|
Culmea, ca nu eu le-am facut poze ci o prietena... eu am un mic pitic pe creier legat de poze
)Multumesc mult! "Omul isi spune fiinta rationala, dar atunci cand face abuz de ce este in jurul lui, si se foloseste de proprii lui semeni si animale pentru propriile sale dorinte narcisiste si egoiste, se numeste "fiinta ipocrita si egoista." George Calin. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Esti constient ca va veni un timp cand va trebui sa te desparti de un prieten, de un animal drag tie, dar cand vine clipa aceea, nici nu stii cum sa reactionezi. Lety, batrana mea prietena, a fost diagnosticata cu cancer, iar din cauza faptului ca se afla intr-o zona aproape de creier, aceasta tumoare maligna ii va afecta unele simturi: vaz, auz, miros si creierul. Unele simtome incep deja incep sa se observe, iar durata pe care o are, estimata de doctori este de 6 luni, poate cateva luni in plus, daca ii administrez tratamentul.
Ceea ce este mai trist e faptul c-o voi pierde, ea a avut grija de nepotii mei si de pisici, pe nepoti ii pazea de masini, atunci cand ieseau in strada, si se apropia o masina ii apuca de haine si ii tara in curte. Practic, ea mi-a "crescut"... iar pisicile, eh, le fugarea sa le bage in curte atunci cand ieseau. Imi va lipsi enorm! "Omul isi spune fiinta rationala, dar atunci cand face abuz de ce este in jurul lui, si se foloseste de proprii lui semeni si animale pentru propriile sale dorinte narcisiste si egoiste, se numeste "fiinta ipocrita si egoista." George Calin. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Imi pare rau sa aud asta, dar mai devreme sau mai tarziu vin si asemenea momente!
Trebuie sa trecem peste ele si sa mergem mai departe. Sunt sigur, ca peste 1-2 ani o sa ne povestesti cu entuziasm despre "un noul catel", si vei aprecia in continuare devotamentul lui Lety. Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Am vorbit cu un prieten de familie care in urma cu 5 ani a luat un pui de la Lety, iar acest pui a crescut si acum ca are pui la randul ei, ma gandeam sa iau o femela, care seamana cat de cat cu Lety.
Sunt furioasa, pentru ca atatia veterinari in orasul meu nici unul nu vrea sa o opereze, ca nu au aparatura necesara si etc. Scuze adevarate, ce-i drept. "Omul isi spune fiinta rationala, dar atunci cand face abuz de ce este in jurul lui, si se foloseste de proprii lui semeni si animale pentru propriile sale dorinte narcisiste si egoiste, se numeste "fiinta ipocrita si egoista." George Calin. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Eu zic ca ar fi bine sa iei un urmas de acolo. Asa mi se pare cel mai corect, pentru ca astfel vei duce acea rasa mai departe si intr-un fel nu te desparti de Lety.
Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Sa stii ca un pui alunga orice suferinta
Solar Benefits |
|||
|