Ora curenta: 20-08-2018, 10:07 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)Posteaza raspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 16 voturi - 2.81 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curs Coafor Canin - PRIMA SI SINGURA SCOALA
02-03-2014, 04:47 PM
Mesaj: #1
Curs Coafor Canin - PRIMA SI SINGURA SCOALA
CURSURILE DE COAFOR CANIN SE TIN DOAR IN CLUJ !!!!
KLASTIL ESTE SINGURA SCOALA AVIZATA DE MINISTERUL MUNCII SI AL EDUCATIEI , CARE SE POATE VERIFICA LA CNFPA

http://WWW.COAFORCANIN.RO

Toată lumea la școală!!!

Toți cei care până acum au căutat, se pot pregăti în prezent pentru un domeniu foarte solicitat, în care se câștigă bine. Nu vor mai merge la Viena pentru un curs ci vor avea profesori pregătiți în Austria cu care să exerseze aici, în România.
Singura afacere profitabila maxim pe timp de criza !!! Cu doar 1500 euro iti cumperi toate ustensilele necesare si ai profit din prima zi!!! Profita acum de singurul curs autorizat de Ministerul Muncii http://www.coaforcanin.ro
Invata sa devi profesionist ! La singura scoala din Romania care elibereaza diplome avizate de ministerul muncii ! ! ! Cursul dureaza 30 zile 7x sapt in care se invata protectia muncii , igiena , rasele cainilor , grupele cainilor, bolile pielii , tipuri de tunsori , tipuri de blana , anatomie , tunsori de expozitie , etc .... Creeazati propria afacere profitabila pe timp de criza sau te angajam noi ! ! !
„Acest curs poate fi urmat de orice persoană care îl apreciază și îl iubește pe cel mai bun prieten al omului. La fel ca omul, el are nevoie de unele servicii, trebuie să se simtă bine, să fie curat și răsfățat poate pentru o expozitie, o ieșire extravagandă sau, pur și simplu, să se simtă curat!
Orange ~ 0740-549.576
http://www.coaforcanin.ro.
Pret: 2400 Lei


Fisier (e) atasate Thumbnail(uri)
   
Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Add Thank You Citati acest mesaj intr-un raspuns
Posteaza raspuns 


Saritura forum: