|
Lizy
|
|
|
|||
|
|||
|
Lizy
Ma numesc Lizy si ma inscriu si eu in cursa!!!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Lizy
Frumos, frumos, dar nu poate participa decat luna urmatoare la concurs.
Acum deja a inceput. Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Mult succes si eu cred ca ai sanse sa castigi cu un asa caine deosebit
![]() Vecinele mele de la sat au vreo 3 catei aproape la fel ca si al tau
CliCk AicI *_* |
|||
|
|
|||
|
|||
| RE: Lizy | |||
|
|
|||
|
|||
|
Asa pechinez. Acele vecine ale mele au vreo 3 sau 4 pechinezi.
Asa grija au de ei. Ii spala toata ziua si dinastea. Am citit un articol despre ei pe internet si as vrea sa iti arat urmatoarele doua propozitii: "Totusi, acesti caini isi vor pastra mai bine starea de sanatate daca li se va oferi o modalitate de miscare regulata. Acesti caini trebuie obisnuiti cu lesa inca de cand sunt catei.". E adevarat ce se scrie in aceste propozitii? CliCk AicI *_* |
|||
|
|
|||
|
|||
(02-12-2009 11:40 PM)gabygames Scris: Asa pechinez. Acele vecine ale mele au vreo 3 sau 4 pechinezi. Le place f mult apa. Eu am lasat-o mai mult libera. Nu ii place legata ![]() E f jucausa cu toate ca e batrana. Are 11 ani. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
That's a cool dog
. Am una asemanatoare si este extrem de jucausa,nu am 'legat-o' niciodata.
Carti online gratuite |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Are bunica mea una exact la fel(cred ca sunt surori) .. ,foarte jucausi si plin de viata acesti catei..
Sa-ti traiasca! |
|||
|
|
|||
|
|||
| RE: Lizy | |||
|
|
|||
|
|||
Citat:Sper sa castige consursul. Poate o votezi si tu. Il votez eu, dar ce dai la schimb? ... Seamana si cu cainele meu, dar doar la coada... Succes in concurs. Oldies, but goldies. 37 de melodii romanesti ce merita ascultate(playlist) |
|||
|
|

AnimalPedia.ro
Cauta
Lista Membrii
Calendar
Ajutor
Chat

. Am una asemanatoare si este extrem de jucausa,nu am 'legat-o' niciodata.