|
Ghiceste Rasa [Iepuri]
|
|
|
|||
|
|||
|
Ghiceste Rasa [Iepuri]
Un mic concurs pentru iubitorii de iepurasi.
Regulament: 1. Se raspunde o singura data pe poza, doar in cazul in care sunt mai mult de 5 raspunsuri incorecte ai dreptul sa raspunzi iar. 2. Poza urmatoare se pune de catre cel care ghiceste rasa. 3. Cine nu respecta regulamentul se poate alege cu avertismente. 4. Daca intr-un anumit timp nu se ghiceste rasa, cel care a pus poza are dreptul sa puna niste indicii, in cazul in care tot nu se ghiceste are dreptul sa puna alta poza.[Timpul il vom descoperi in functie de popularitatea jocului] @ Autorul regulamentului Kaa. Incep eu : |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Ghiceste Rasa [Iepuri]
Hai ca ma bag si eu in acest consurs. Nu am prea mari cunostinte legate de iepuri, asa ca va rog sa nu va asteptati la prea multe de la mine...
Este din rasa fluture german? Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Corect!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Ok.
Urmatoarea poza! Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Lionhead ?
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Corect!
Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Urmatoarea poza!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
E un berbec german?
Numai bine! Haideti sa scriem corect, in limba romana, limba pe care am invatat-o la scoala, conform regulamentului! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Corect!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Ok. Am atasat urmatoarea poza!
|||
|
|

AnimalPedia.ro
Cauta
Lista Membrii
Calendar
Ajutor
Chat