Categorii


Pisica Ta



Utilizatori online

   Avem 18 utilizatori online

Animale salbatice

Pinguinul imperial (Aptenodytes forsteri)

Thursday, December 8th, 2011|

Pinguinul imperial are o inaltime de aproximativ 1,1 m si o greutate de pana la 37 kg. Se intalneste in  arealul circumpolar in Antarctica. Pinguinii sunt pasarile care supravietuiesc in conditii de ger extrem. Isi petrec cea mai mare parte a vietii in apa, se hranesc cu pesti, kril si calamari. Penele sunt scurte si […]

Gainusa de pampas cu creasta (Eudromia elegans)

Wednesday, December 7th, 2011|

Gainusa de pampas cu creasta are o inaltime de 37 – 41 cm si o greutate de 400 –800 grame. Se intalneste in Sudul Americii de Sud. Gainusa de pampas cu creasta are penele de culoarea maroniu -  deschis spre bruna inchis, si aripile sunt cu picatele albe. Creasta este lunga si de obicei curbata […]

Kiwi (Apteryx australis)

Tuesday, December 6th, 2011|

Kiwi are o inaltime de 5- 60 cm si o greutate de 1,5 – 4 kg. Se intalneste in Noua Zeelanda. Se hraneste cu rame, cicade, larve de gandacicentipede si fructe cazute. Femelele depun unu sau doua oua care sunt mari proportional cu marimea corpului. Ciocul este lung, picioarele sunt scurte si butucanoase. Atunci cand […]

Emu (Dromaius novaehollandiae)

Monday, December 5th, 2011|

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download Emu are o inaltime de 1,5 – 1,9 m si o greutate de 30 – 60 kg. Se intalneste in Australia. Emu are penele zburlite si atarna, sunt de culoarea cenusie – bruna, picioarele sut mari, insa aripile sunt minuscule. Se hraneste cu seminte si boabe, clalatoreste […]

Cazuarul (Casuarius casuarius)

Sunday, December 4th, 2011|

Cazuarul are o lungime de 1,3 – 1,7 m si o greutate de 17 – 70 kg. Se intalneste in Noua Guinee si in Nord – Estul Australiei. Se hraneste in special cu fructe cazute. Traiesc in padurile tropicale dese si in consecinta sunt rareori vazuti. Alearga destul de repede si sunt buni inotatori. Picioarele […]

Nandu (Rhea americana)

Saturday, December 3rd, 2011|

Nandu are o lungime de 0,9 – 1,5 m, o greutatea de de 15 -  30 kg. Se intalneste in Estul si Sud – Estul Americii de Sud. Nandu are trei degete la fiecare picior, capul, gatul si coapsele sunt acoperite cu pene si fiecare aripa se termina cu o gheara, pe care o folosesc […]

Strutul (Strutio camelus)

Friday, December 2nd, 2011|

Strutul are o lungime de 2,1 – 2,8 m, o greutate cuprinsa intre 100 –170 kg. Se intalneste din Vestul pana in Estul Africii si Sudul Africii. Se hranesc cu iarba si hrana vegetala. Strutul este cea mai mare pasare, are un gat lung si golas, capul este mic, corpul este masiv, iar picioarele sunt […]


Animale si articole cu: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z |